Főoldal "Naptár világ, az egyedi naptárak világa, ahol a családi fotók és emlékek az év minden napján szemünk előtt maradnak..."

Facebook oldal Iwiw oldal GooglePlus oldal YouTube csatorna Twitter oldalunk Blogunk
Esküvői meghívók

A rendelés menete

Személyesen

Naptárrendelésre személyesen, irodánkban előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

Az időpont egyeztetést azért javasoljuk, hogy figyelmünket kizárólag Önökre tudjuk fordítani.

A kínálat megtekintése után, felvesszük az adatokat, a rendelni kívánt naptár paramétereit (naptártípus, papírtípus, darab- szám) és megbeszéljük a naptár átvételének konkrét időpontját, amikorra garantáljuk, hogy átvehetik az elkészült naptárat.

Fontos!

A papírképeket illetve a CD, DVD lemezeket visszaadjuk! Külön kérésre a hozott papírképeket, melyek digitalizálásra kerültek, ingyen CD-re írjuk és átadjuk ajándékként.

Postai rendelés

Amennyiben:
- Papír képekkel rendelkezik és nincs lehetősége digitalizálásra, ezáltal arra, hogy e-mailben elküldje a képeket,
-ha vidéken él és nem tud személyesen eljönni irodánkba,
akkor postai úton is leadhatja rendelését.
Borítékban elküldi nekünk a papír képeket, megjelölve a hátulján melyik képet melyik hónaphoz szeretné, valamint egy papír lapra leírja melyik naptár és papír típust választotta és elküldi címünkre: 1132 Budapest Váci út 6. III. 5., kaputelefon: 36
Az elkészült naptárat postai utánvétellel elküldjük Önnek, természetesen a képekkel együtt.
Tehát a képeket visszadjuk!

Online megrendelés

Azon kedves ügyfeleink, akik otthonról, kényelmesen szeretnének naptárat rendelni, vagy vidéken, külföldön élnek nagyszerű lehetsőség az Online rendelés!
Képek mérete minimum 50 Kb-os legyen, mert az ennél kisebb méretű képek nem alkalmasak nagyításra!
A megrendelő első részében az adatokat ( név ,cím, naptár típusa mérete stb. ) kérdezzük, majd a második oldalon feltöltheti a naptár képeit!
Fontos, hogy az "Ellenőriztem, minden adat rendben" című kérdést kipipáljuk, mert különben a rendszer nem enged tovább lépni a képek feltöltéséhez.
Ha bármilyen okból megszakadna a feltöltés kérem írjon vagy hívjon minket, mivel nem szükséges a megrendelést előről kezdeni!
A megrendelést csak az összes kép feltöltése után lehet elküldeni, tehát a rendszer ellenörzi, hogy megtörtént-e az összes kép feltöltése.
A borító oldalra az index elkészítése + 500 Ft. - ba kerül, ez esetben nem tud majd borító képet feltölteni! Az indexet mi állítjuk össze a küldött 12 képből válogatva.

Megrendeléséről e-mailben visszaigazolást küldünk e-mail címére, melyben ellenőrízheti a megrendelés adatait.
Online rendelés esetén is van lehetőség személyes átvételre, melynek időpontját e-mailben vagy telefonon egyeztetjük.

Ünnepek alatt és hétvégén is állunk rendelkezésükre!

Az átfutási idő online rendelés esetén is 1 - 2 nap! (+posta)
(Decemberben a vállalási határidő 1 hét is lehet, ezért rendelje meg a karácsonyi ajándéknak szánt naptárakat minél előbb!)

A postai utánvétellel rendelt naptárakat minden esetben légpárnás borítékban adjuk fel a küldött adathordozókkal vagy papírképekkel együtt. Amennyiben nem rendelkeznek magyarországi címmel és ez által nincs lehetőség a postai utánvételre kérjük, jelezzék és elküldjük számlaszámunkat az utaláshoz. Az átutalás megérkezése után, akár külföldre is el tudjuk postázni a rendelt naptárat.

Postai szállításról

A postai szállítás általában 2-3 munkanapot vesz igénybe, „elsőbbségi küldemény” esetében, már lehetőség van másnap megkapni a naptárat. Itt szeretnénk megjegyezni, hogy a karácsonyi időszakra ez nem vonatkozik, mivel a szállítás is lelassul a rengeteg feladott küldemény miatt, tehát erre kérjük, több napot számoljanak és időben küldjék el a karácsonyra szánt naptárak rendelését!

Postai költségek

Ajánlott és utánvételes küldemények feladási díja sok tényezőtől függ! A távolságtól, a csomag súlyától és a feladott naptárak értékétől, így nagyon nehéz pontos összeget meghatározni, de nagyságrendileg 1500-1800 Ft közötti díjjal számolhatnak. Több naptár rendelése esetén mindenképpen javasoljuk a posta 1 napos, biztosított utánvételes csomagját, melynek díja egységesen 2100 Ft
Csomagolásért külön díjat nem számolunk fel, azt ajándékként biztosítjuk.

Vállalási határidő

A karácsonyi időszakot kivéve 1-2 munkanap alatt elkészítjük a megrendelt naptárat. Decembertől a vállalási határidő hosszabbodik, ezért kérjük, időben küldjék el az ajándéknak szánt fényképes naptár megrendelését!

Technikai információ

A küldött képek méretét kérjük, ne kicsinyítsék le, mert minél nagyobb a felbontása egy adott képnek annál szebb lesz a nyomtatás minősége. Postafiókunk rendelkezik kellő kapacitással, így tudjuk fogadni a nagy méretű képfájlokat is!

E-mailben küldött rendelésnél a képek csatolása előtt kérjük, hogy nevezzék el a képeket az adott hónapnak megfelelően azért, hogy minél könnyebben áttekinthető legyen a megrendelés és ez által kizárjuk a kavarodás és a hiba lehetőségét. Amennyiben személyesen adathordozón hozzák el nekünk a fotókat, akkor pedig a CD vagy DVD-re írás előtt nevezzék át a képeket a hónapoknak megfelelően!
Az előlapokat se felejtsék el, ami a 13. vagy fél éves naptár esetében a 7. oldal!

Amennyiben további információra van szükségük vagy bármiben segíthetünk, kérjük keressenek minket a hét minden napján telefonon, e-mailben. Ha rendelkezik MSN vagy Skype azonosítóval a partner listára történő felvételünk után online is tudunk válaszolni kérdéseikre.

Csatlakozz hozzánk a facebookon!