Főoldal "Naptár világ, az egyedi naptárak világa, ahol a családi fotók és emlékek az év minden napján szemünk előtt maradnak..."

Facebook oldal Iwiw oldal GooglePlus oldal YouTube csatorna Twitter oldalunk Blogunk
Esküvői meghívók

Fényképes poszternaptár


Poszternaptár rendelésére is lehetőség van, egy lapos, egy éves kivitelben, akár két képpel is. Az egy képes poszternaptár esetében javasoljuk a fekvő képet, a kétképes változatnál pedig az álló képeket. Természetesen ez nem megkötés, mivel ha optimalizálható a fotó, akkor mi szerkesztjük át úgy, hogy a kép a legjobban és legszebb kivitelben kerüljön a naptárra. Egyedi poszternaptáresetében a fekvő és álló képek egyaránt alkalmazhatóak. Az egyedi naptár jelleget a feliratokkal, vagyis az évszámok és a hónapok neveinek a küldött fotó színvilágához való igazítással adjuk meg.

Poszter naptárjainkat A3-as méretben készítjük, 180 grammos fényes fotó papírra nyomtatjuk és lamináljuk, mely által tisztítható lesz a naptár. A hátoldalra helyezett akasztóval könnyen falra helyezhető.

Az elkészült poszter naptárakat A3-as méretű, légpárnás borítékban szállítjuk vagy adjuk át személyes átvétel esetén is.

Az egy és két képes naptár angol nyelven is rendelhető! Online megrendelés esetén kérjük a megjegyzés rovatba beleírni, ha angol nyelven szeretné a naptárat. Amennyiben a megjegyzés rovat üres, automatikusan magyar nyelven készítjük.

Egyképes poszternaptár

Egyképes poszternaptár

Egyedi poszternaptár álló képpel

Egyedi poszternaptár álló képpel

Kétképes poszternaptár

Kétképes poszternaptár

Egyedi poszternaptár fekvő képpel

Egyedi poszternaptár fekvő képpel

Árak

Naptár típusokA3-as első darabTovábbi példányok
Poszternaptár 1 képpel2300 Ft2000 Ft/db
Poszternaptár 2 képpel2500 Ft2200 Ft/db
Egyedi poszternaptár3000 Ft2800 Ft/db
Minden naptár fényes fotópapírra készül és lamináljuk

Csatlakozz hozzánk a facebookon!