Főoldal "Naptár világ, az egyedi naptárak világa, ahol a családi fotók és emlékek az év minden napján szemünk előtt maradnak..."

skype online Facebook oldal Iwiw oldal GooglePlus oldal YouTube csatorna Twitter oldalunk Blogunk
Esküvői meghívók

FIGYELEM!

Karácsonyi határidővel sajnos már NEM tudunk több megrendelést felvenni!


A rendelés menete

Személyesen

Naptárrendelésre személyesen, irodánkban előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

Az időpont egyeztetést azért javasoljuk, hogy figyelmünket kizárólag Önökre tudjuk fordítani.

A kínálat megtekintése után, felvesszük az adatokat, a rendelni kívánt naptár paramétereit (naptártípus, papírtípus, darab- szám) és megbeszéljük a naptár átvételének konkrét időpontját, amikorra garantáljuk, hogy átvehetik az elkészült naptárat.

Fontos!

A papírképeket illetve a CD, DVD lemezeket visszaadjuk! Külön kérésre a hozott papírképeket, melyek digitalizálásra kerültek, ingyen CD-re írjuk és átadjuk ajándékként.

Postai rendelés

Amennyiben:
- Papír képekkel rendelkezik és nincs lehetősége digitalizálásra, ezáltal arra, hogy e-mailben elküldje a képeket,
-ha vidéken él és nem tud személyesen eljönni irodánkba,
akkor postai úton is leadhatja rendelését.
Borítékban elküldi nekünk a papír képeket, megjelölve a hátulján melyik képet melyik hónaphoz szeretné, valamint egy papír lapra leírja melyik naptár és papír típust választotta és elküldi címünkre: 1132 Budapest Váci út 6. III. 5., kaputelefon: 36
Az elkészült naptárat postai utánvétellel elküldjük Önnek, természetesen a képekkel együtt.
Tehát a képeket visszadjuk!

Online megrendelés

Azon kedves ügyfeleink, akik otthonról, kényelmesen szeretnének naptárat rendelni, vagy vidéken, külföldön élnek nagyszerű lehetsőség az Online rendelés!
Képek mérete minimum 50 Kb-os legyen, mert az ennél kisebb méretű képek nem alkalmasak nagyításra!
A megrendelő első részében az adatokat ( név ,cím, naptár típusa mérete stb. ) kérdezzük, majd a második oldalon feltöltheti a naptár képeit!
Fontos, hogy az "Ellenőriztem, minden adat rendben" című kérdést kipipáljuk, mert különben a rendszer nem enged tovább lépni a képek feltöltéséhez.
Ha bármilyen okból megszakadna a feltöltés kérem írjon vagy hívjon minket, mivel nem szükséges a megrendelést előről kezdeni!
A megrendelést csak az összes kép feltöltése után lehet elküldeni, tehát a rendszer ellenörzi, hogy megtörtént-e az összes kép feltöltése.
A borító oldalra az index elkészítése + 500 Ft. - ba kerül, ez esetben nem tud majd borító képet feltölteni! Az indexet mi állítjuk össze a küldött 12 képből válogatva.

Megrendeléséről e-mailben visszaigazolást küldünk e-mail címére, melyben ellenőrízheti a megrendelés adatait.
Online rendelés esetén is van lehetőség személyes átvételre, melynek időpontját e-mailben vagy telefonon egyeztetjük.

Ünnepek alatt és hétvégén is állunk rendelkezésükre!

Az átfutási idő online rendelés esetén is 1 - 2 nap! (+posta)
(Decemberben a vállalási határidő 1 hét is lehet, ezért rendelje meg a karácsonyi ajándéknak szánt naptárakat minél előbb!)

A postai utánvétellel rendelt naptárakat minden esetben légpárnás borítékban adjuk fel a küldött adathordozókkal vagy papírképekkel együtt. Amennyiben nem rendelkeznek magyarországi címmel és ez által nincs lehetőség a postai utánvételre kérjük, jelezzék és elküldjük számlaszámunkat az utaláshoz. Az átutalás megérkezése után, akár külföldre is el tudjuk postázni a rendelt naptárat.

Postai szállításról

A postai szállítás általában 2-3 munkanapot vesz igénybe, „elsőbbségi küldemény” esetében, már lehetőség van másnap megkapni a naptárat. Itt szeretnénk megjegyezni, hogy a karácsonyi időszakra ez nem vonatkozik, mivel a szállítás is lelassul a rengeteg feladott küldemény miatt, tehát erre kérjük, több napot számoljanak és időben küldjék el a karácsonyra szánt naptárak rendelését!

Postai költségek

Ajánlott és utánvételes küldemények feladási díja sok tényezőtől függ! A távolságtól, a csomag súlyától és a feladott naptárak értékétől, így nagyon nehéz pontos összeget meghatározni, de nagyságrendileg 1500-1800 Ft közötti díjjal számolhatnak. Több naptár rendelése esetén mindenképpen javasoljuk a posta 1 napos, biztosított utánvételes csomagját, melynek díja egységesen 2100 Ft
Csomagolásért külön díjat nem számolunk fel, azt ajándékként biztosítjuk.

Vállalási határidő

A karácsonyi időszakot kivéve 1-2 munkanap alatt elkészítjük a megrendelt naptárat. Decembertől a vállalási határidő hosszabbodik, ezért kérjük, időben küldjék el az ajándéknak szánt fényképes naptár megrendelését!

Technikai információ

A küldött képek méretét kérjük, ne kicsinyítsék le, mert minél nagyobb a felbontása egy adott képnek annál szebb lesz a nyomtatás minősége. Postafiókunk rendelkezik kellő kapacitással, így tudjuk fogadni a nagy méretű képfájlokat is!

E-mailben küldött rendelésnél a képek csatolása előtt kérjük, hogy nevezzék el a képeket az adott hónapnak megfelelően azért, hogy minél könnyebben áttekinthető legyen a megrendelés és ez által kizárjuk a kavarodás és a hiba lehetőségét. Amennyiben személyesen adathordozón hozzák el nekünk a fotókat, akkor pedig a CD vagy DVD-re írás előtt nevezzék át a képeket a hónapoknak megfelelően!
Az előlapokat se felejtsék el, ami a 13. vagy fél éves naptár esetében a 7. oldal!

Amennyiben további információra van szükségük vagy bármiben segíthetünk, kérjük keressenek minket a hét minden napján telefonon, e-mailben. Ha rendelkezik MSN vagy Skype azonosítóval a partner listára történő felvételünk után online is tudunk válaszolni kérdéseikre.

Csatlakozz hozzánk a facebookon!